Впечатляващ флашмоб на Megami Club - Hotel Marinela и Megami

...
Впечатляващ флашмоб на Megami Club - Hotel Marinela и Megami
Коментари Харесай

„Мегами клуб“с атрактивен флашмоб пред 1500 човека в Пловдив

Впечатляващ флашмоб на Megami Club - Hotel Marinela и Megami Club – Plovdiv раздруса Европейска столица на културата 2019 година
Петдесет от най-хубавите клубни танцьори, брейкъри и акробати изнесоха впечатляващо и незабравимо шоу пред погледите на близо 1500 индивида. Пловдивчани останаха безмълвни под звуците на атрактивната музика и невероятните осъществявания на танцьорите в центъра на града.


„ Мегами Клуб “ е дискотеката, която за две години съумя да завладее класациите на Балканския полуостров и да се наложи със своята иновативност и креативност. Именно на нейната сцена за първи път се появиха комплицирани акробатични номера, чиито осъществявания бяха оценени от световноизвестния Енчо Керязов.


С въздействащият флашмоб „ Мегами Клуб “ направи поръчка, за новия сезон, които още веднъж ще бъде неочакван, парещ и изпълнен с неповторими и запаметяващи се шоупрограми на балет „ Мегами “.

Към екипът на най-успешния нощен клуб се причислява фотографа на звездите - Иван Ерменков, с цел да запечата всеки трогателен миг.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР