Впечатляващ флашмоб на Megami Club - Hotel Marinela и Megami

...
Впечатляващ флашмоб на Megami Club - Hotel Marinela и Megami
Коментари Харесай

Мегами Клуб разтърси Пловдив с атрактивен флашмоб пред 1500 човека

Впечатляващ флашмоб на Megami Club - Hotel Marinela и Megami Club - Plovdiv раздруса града под тепетата нощес, на 22 август.

50-те най-хубави клубни танцьори, брейкъри и акробати изнесоха незабравимо атрактивно шоу пред смаяните очи на 1500 индивида. Пловдивчани останаха безмълвни под звуците на комерсиалната музика и невероятните осъществявания на танцьорите в центъра на града.

Мегами Клуб е дискотеката, която за две години съумя да завладее класациите на Балканския полуостров и да се наложи със своята иновативност и атрактивност. Именно на нейната сцена за първи път се появиха комплицирани акробатични номера, чиито осъществявания бяха оценени от световноизвестния Енчо Керязов

С атрактивния флашмоб нощес Мегами Клуб направи поръчка, че новият сезон още веднъж ще бъде изпълнен с впечатляващи шоупрограми на балет Мегами и тематични празненства. Към екипа на Богинята на нощна София се включва и фотографът на звездите - Иван Ерменков , който ще запеча незабравимите мигове на гостите на дискотеката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР