Впечатляващ дизайн и неимоверно удоволствие от управлението. По този начин описват от

...
Впечатляващ дизайн и неимоверно
удоволствие от управлението. По този
начин описват от
Коментари Харесай

Audi SQ2 идва с двулитров мотор и 300 конски сили

Впечатляващ дизайн и неимоверно удоволствие от ръководството. По този начин разказват от Audi новото си компактно спортно предложение SQ2.

Audi SQ2 е оборудвано с двулитров TFSI задвижващ елемент, който генерира максимална мощ от 300 конски сили и максимален въртящ миг от 400 Нм. С негова помощ, а и в следствие на интегрирането на система за задвижване на четирите колела, спортното окачване и снижената си с 2 сантемтра към пътя конструкция, автомобилът е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди и да развие оптималната скорост на движение от 250 км/ч.

В оборудването на Audi SQ2 откриваме специално създадени екстериорен и интериорен пакет, главната цел на които е да подсилят в допълнение динамичното излъчване на автомобила. Новата модификация идва с няколко разновидността 18- и 19-цолови джанти, опция за поръчна на виртуалния кокпит на марката, прагове на вратите с подсветка, три пакета на цветово осъществяване на интериора, интерент съгласуваност с Apple CarPlay и Android Auto, луксозна аудиосистема Bang & Olufsen и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР