Впечатлен съм да ви кажа честно. Не може едни и

...
Впечатлен съм да ви кажа честно. Не може едни и
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Явно за някои хора вътрешнопартийната битка е по-важна от свалянето на Борисов

Впечатлен съм да ви кажа почтено. Не може едни и същи хора да са 10 години ментори в политическия живот. Явно стартира една вътрешнопартийна акция, която е по-важна от тази за свалянето на Бойко Борисов. Това съобщи Кирил Добрев, който отговори на изказвания на Румен Овчаров.
Кой е Румен Овчаров – уволнен министър от Сергей Станишев за подозрения за корупция, продължи Добрев пред bTV. Той уточни, че по това време от държавното управление са си тръгнали Корнелия Нинова и Делян Пеевски. " Явно животът събира тези трима души в една редичка ", добави Добрев.
Според Добрев, очевидно " мутрите в бели якички " щели да си останат даже след Бойко Борисов. Той иронизира думите на Овчаров, че е индивидът, който пречи на Делян Пеевски да овладее Българска социалистическа партия.
" Ако някой си мисли, че може да ръководи наставнически посредством Корнелия Нинова, надълбоко е сбъркал ", съобщи Добрев. За Българска социалистическа партия бих направил всичко и няма да разреша компроментирани персони да засягат името ми, сподели още той.
Добрев е отхвърли, че познава Делян Пеевски, срещал го бил за последно в изборни региони – Пазарджик и Благоевград. Обсъждали сме балотажи – дали да има поддръжка от тях или от нас за претенденти, описа Добрев. Нямам бизнес ползи, свързани с Пеевски – подготвен съм да застана на детектор на лъжата, само че с мен да застанат Корнелия Нинова и Румен Овчаров, добави Добрев, който беше изрично – за него било най-важно Българска социалистическа партия да завоюва.
Относно тефтерчето на Филип Златанов и по какъв начин Добрев е декларирал, че Делян Пеевски е жертва в тази ситуация, тъй като в изчезналото тефтерче имало букви Д.П., Добрев уточни, че на база негов отчет Златанов е бил наказан. Припомняме, че Златанов беше наказан условно.
За всичко което направи, желая оставката на Иван Гешев, сподели още Добрев. Той съобщи и, че познава Иван Гешев от времето, когато бил следовател. И съобщи, че Нинова и Гешев работели дружно като следователи. Добрев сподели и, че не бил чул от Румен Овчаров нито дума за цените на горивата и монополите, до момента в който " държал " златната акция в " Лукойл ". „ Четири години Румен Овчаров е входът на Корнелия Нинова към Бойко Борисов ”, настоя Добрев и призна, че през това време самият той е бил зам.-председател на Българска социалистическа партия и е приказвал с Бойко Борисов.
За край Добрев показа, че счита, че фотосите на Бойко Борисов от спалнята му са достоверни. Според него, това са пари от всички огромни планове. Той попита за какво Нинова не говорела 5 дни за експертизата в американска лаборатория, направена от Елена Йончева, съгласно която първият запис от изтеклите за Бойко Борисов бил достоверен.
Кирил Добрев призна и, че брачната половинка му работи от 10 години като кредитен контрольор и е зам.-ръководител на кредитирането в ББР, подопечна на икономическото министерство. Той отхвърли, че жена му е виновна за заема, който коства поста на Стоян Мавродиев. Според Добрев, клеветата за това е " гнусна неистина ", като той загатна, че в ББР работела и нечия щерка, само че не сподели чия.
" Моят бизнес не зависи от Делян Пеевски, а от това дали ще вали дъжд ", безапелационен беше Добрев. " Харча парите, които изкарвам от произвеждане на електрическа сила. Харча моите пари - желая да знам Румен Овчаров чии пари харчи ", добави Добрев. Той разясни и, че Румен Овчаров имал интерес единствено към офшорни компании, откакто беше запитан не какви компании има, а с какви компании оперира.
На въпрос дали му приказва нещо името " Теракорп ", Добрев отвърна, че това е следствие на жълта медия и че става въпрос за бизнес център с доста компании. По думите му, счетоводител на име Марияна Манолова му води счетоводството, само че следствието му приписало всички компании в този бизнес център. Според bTV, Димитър Тупаров е виновен за компания " Теракорп ", която спечелила над 60 публични поръчки за няколко години, а Тупаров се оказа другар на Добрев. Това значи ли, че е поради мен - възмути се Добрев.
Кирил Добрев разгласи и за измама, че го подкрепял Георги Гергов. " Тези двамата продъниха шезлонгите пред неговия хотел ", сподели Добрев за Нинова и Овчаров и добави, че познава Гергов преди да стане това, което е в този момент - още от времето на починалия Николай Добрев.
На въпрос за какво по този начин се трансформираха връзките му с Корнелия Нинова, Добрев описа, че 10 години се борил за възобновяване на Българска социалистическа партия. През последните 4 години сме дружно с Корнелия Нинова и съм имал единствено 2 молби - първата е да не предава екипа, а втората - да е мощен водач. " Искам да ги цепиш ", безусловно сподели Добрев. Той обаче не посочи по какъв начин тъкмо Нинова го е предала и го дефинира като персонално. И упрекна Нинова, че не познава Българска социалистическа партия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР