Впечатлен от военния парад на Деня на Бастилията във Франция,

...
Впечатлен от военния парад на Деня на Бастилията във Франция,
Коментари Харесай

Тръмп обмисля 4 юли да се отбелязва с голям военен парад

Впечатлен от военния церемониал на Деня на Бастилията във Франция, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп обмисля на американския празник на 4 юли да се провежда боен церемониал , осведомят международни организации.

Според вижданията на американския водач парадите ще се организират в столицата Вашингтон на 4 юли . В тях ще вземат участие танкове и самолети.

US President wants to transform Independence Day celebrations on July 4, into a vast military parade, styled on France's Bastille Day pic.twitter.com/6BI8ZXy0xU
— AFP news agency (@AFP) September 19, 2017

Американският държавен глава показа концепцията си по време на диалози с френския си сътрудник Еманюел Макрон, който предложения Тръмп и първата дама Мелания на военния церемониал в центъра на Париж на Деня на Бастилията през юли.

Тръмп посочи, че двучасовата върволица е била " извънредно нещо за Франция и за духа на Франция ", намеквайки, че желае същото и за американците.

В нормалния си жанр президентът на Съединени американски щати сподели, че желае парадът да бъде по-голям и по-хубав от този , който е видял във Франция.

" Беше един от най-големите паради, които в миналото съм виждал ", посочи Тръмп.

" Ние можем да създадем нещо сходно на 4 юли във Вашингтон по Пенсилвания авеню. Трябва да опитаме ", сподели той.

Доналд Тръмп акцентира, че на парада във Франция е имало представители от разнообразни войски и въоръжените сили са били облечени с разнообразни униформи.

" Наистина беше направено толкоз добре ", счита той.

Така че в действителност обмисляме да организираме огромен церемониал на 4 юли на Пенсилвания авеню, с цел да покажем военната си мощност, добави Тръмп.

Американският водач посочи, че е разискал концепцията с шефа на канцеларията си Джон Кели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР