„ВП Брандс Интернешънъл“ АД (правоприемник на „Винпром Пещера“) щe пoдĸpeпи

...
„ВП Брандс Интернешънъл“ АД (правоприемник на „Винпром Пещера“) щe пoдĸpeпи
Коментари Харесай

Респиратори за 300 000 лева дарява „ВП Брандс Интернешънъл“

„ ВП Брандс Интернешънъл “ АД (правоприемник на „ Винпром Пещера “) щe пoдĸpeпи Националния действен щаб и бългapcĸитe здpaвни инcтитyции в cитyaция нa извънpeднo пoлoжeниe и в жeлaниeтo cи дa дaде cвoя пpинoc в бopбaтa c paзпpocтpaнeниeтo нa ĸopoнaвиpyca y нac и гpижaтa зa здpaвeтo нa бългapcĸитe гpaждaни.

За задачата Акционерите на компанията ще дарят респиратори за болничните заведения, маски и защитни дрехи за медицинските служащи на стойност 300 000 лева Закупуването на животоспасяващата инсталация и персоналните защитни средства е в съгласие с Националния действен щаб, като това ще помогне на най-натоварените лечебни заведения в страната да отговорят на незабавната потребност от дихателна отбрана и профилактика на засегнатите жители от вируса.

Ръководството на компанията изрича благодарност към работата на българските лекари и болничните заведения у нас. „ Вярваме, че с обща работа, воля и дисциплинираност, ще успеем да преминем и през това предизвикателство “, споделиха от „ ВП Брандс Интернешънъл “ АД. От там допълниха още, че компанията ще продължи да извършва своя ангажимент за преодоляване на пандемията от COVID-19. Притежаваната от компанията фабрика за алкохол „ Essentica” ще работи на цялостен потенциал и в денонощен режим, с цел да доставя предпочитано за българския пазар продукция за произвеждане на дезинфектанти.

Междувременно компанията към този момент направи подаяние от алкохол за стерилизация на община София и ще даде безплатно алкохол, дрехи и маски на Акушеро-геникологична болница Майчин дом София.”

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР