„ВП Брандс Интернешънъл“ АД подпомага мерките за борба с COVID

...
„ВП Брандс Интернешънъл“ АД подпомага мерките за борба с COVID
Коментари Харесай

ВП Брандс Интернешънъл мина на денонощен режим за производство на спирт

„ ВП Брандс Интернешънъл “ АД подкрепя ограниченията за битка с Коронавирус 19 в България, като за задачата е пуснала цялостния потенциал на фабриката си за произвеждане на алкохол от аграрни генезис „ Essentica”. В денонощен режим на работа се създава алкохол с алкохолно наличие най-малко 96% в цялостно сходство с европейските стандарти за качество. Това се споделя в формалното мнение на компанията за обезпечаване на алкохол за дезинфектанти във връзка рецесията в страната.

От сдружението допълват още, че за да задоволи в оптималната степен потребността от тази суровина, компанията доставя предпочитано продуктите си на български предприятия, профилирани в производството на медицински алкохол и на дезинфектиращи средства, както и на общини и други обществени администрации. Тези доставки се реализират за сметка на мощно понижени експортни продажби към задгранични клиенти.

„ За да подсигуряваме непрекъснатост на индустриалния развой, подхождаме партньорски към българските селскостопански производители и плащаме предплатено тяхната земеделска продукция, нужна за производството на етанол. В обстановка, в която огромна част от компаниите са принудени да свиват активността си и да редуцират личен състав, ние съумяваме да задържим нашите служащи и да ги мотивираме да дадат всичко от себе си, с цел да помогнем за превъзмогване на рецесията “, допълват от сдружението.

Като националноотговорна компания „ ВП Брандс Интернешънъл “ ще продължи да извършва своя ангажимент към българските жители и организации за преодоляване на пандемията от Коронавирус 19.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР