Возилото събира любопитни погледи на бургазлии край спирката до магазин

...
Возилото събира любопитни погледи на бургазлии край спирката до магазин
Коментари Харесай

Изправена Лада шашна бургазлии. Класически ремонт или бой за парко място?

Возилото събира любопитни погледи на бургазлии край спирката до магазин „ Велека”, навръх пътя на бързата автобусна линия, където няма обособени парко места

Соцчудото „ Лада” възкръсна в бургаския ж.к. „ Изгрев” по непредвиден метод, събирайки стотици любопитни погледи от пътуващите по бързата автобусна линия. Возилото през целия ден стои обърнато на една страна наоколо до спирката на магазин "Велека ", където няма обособени паркоместа, заяви "БургасИнфо ".

„ Миризмата на печени чушки, която се носи както от панелките, по този начин и от по-модерните кооперации постоянно ме връща по байтошово време, само че това през днешния ден напряко ме придвижи в соца”, разяснява слисан бургазлия, който излизаше от хипермаркета наоколо.

„ Прилича съвсем на ремонтите от едно време, които съседите сами правеха пред блока, надалеч от професионалните сервизи. Тогава колите се обръщаха по същия метод, а целият вход се изреждаше да дава ум какво не е наред и по какъв начин да се оправи”, разяснява различен бургазлия.

Не е изключена и версията за сладко възмездие, поради война за паркомясто. Налице са и всички атрибути на пазенето на такова – пластмасовият стол, който е на няколко сантиметра от возилото.

Собственикът на „ Лада”-та по този начин и не се появи през целия ден и тя пренощува в позиция за ремонт, която може да се окаже и рискова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР