Возилото е последна серия. Цената на колата е точно 150

...
Возилото е последна серия. Цената на колата е точно 150
Коментари Харесай

Банкер глези Елеонора Манчева с „Ауди“ за 150 бона

Возилото е последна серия. Цената на колата е тъкмо 150 000 лв.. Тя е оборудвана с всевъзможни екстри. Единствената българка, носителка на короната " Мисис Вселена ", е запалена по бързите и скъпи возила. Точно по тази причина Ивайло взема решение да купи обичаната й марка. Банкерът паркира возилото пред дома на хубавицата, която нищо не подозира. Извежда я на открито и потегля към лъскаво бялата кола. Няколко метра преди да стигнат колата, обичаният на Манчева й подава ключовете. Казва, че автомобилът е подарък за нея. Елеонора в началото не може да повярва, само че след няколко секунди към този момент яхва мощния звяр.

Бившата жена на футболиста Владимир Манчев още не може да се нарадва на новата облага. Мисис България за 2006-а още разучва всичките екстри, които колата има. Елеонора не пропусна да се похвали на всички познати и другари със скъпия подарък, който получава. Нора и Ивайло са дружно от няколко години. Те не стопират да пътуват макар заетите си графици около работите си. Манчева може да се похвали и с професионални триумфи. От скоро хубавицата е специалист по кредитиране в една от най-големите банки в България. За това се похвали тя самата преди по-малко от месец, написа " България Днес ".

" В момента се занимавам с нещо извънредно съществено. Станах специалист по кредитиране. Това е доста виновна позиция ", призна в телевизионно изявление хубавицата.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР