Возех отпред най-напред, после се изместих от зад. Имах бутилка

...
Возех отпред най-напред, после се изместих от зад. Имах бутилка
Коментари Харесай

Потрес! Младата Майка, Която Е Била Упоена И Изн*силвана В Автобуса Разказа Всичко За Ужаса!

Возех начело на първо време, след това се изместих от зад. Имах бутилка вода с багажа си. Спряхме на бензиностанция по пътя, слязох да изпия едно кафе, а водата ми остана в буса. Качих се и пийнах от водата си, беше доста топло. В един миг главата ми се замая, спря ми въздуха и помолих водача да спрем, само че той сподели да пия от водата си и ще ми мине.

" Пий водичка, в този момент ще спрем, умерено ", сподели той. И аз продължих да пия вода.

След минути се озовах на пода, сред седалките, прилоша, усетих, по какъв начин огромен черен мъж е върху мен и ме тегли, съблича ме.. Опитах се да крещя за помощ, само че нямах мощ да викна. Шофьорът се правеше, че не чува. И си караше от самото начало. Оттук нататък не помня нищо.

Когато се свестих бях сред седалките полугола. Дойде румънската митница, този огромния ме облече, хвърляйки облеклата върху мен и ме предизвести, че ще слизаме да внимавам какво върша. Прекараха ме пешком през митницата, без да знам за какво. Качихме се отново, след това преди българската митница отново слязохме и отново пешком я прекосихме.

В микробуса още веднъж ме съблякоха и ме бутнаха сред седалките. Вече имаше още един пасажер в буса. Направих опит да се изправя, видях табела Белоградчик, само че оня огромния му удари по главата и отново паднах.. ", споделя дамата.

По време на диалога телефонът на 28-годишната жена звъни. Отсреща е мъж от Германия, който стартира да крещи и да я пита за какво е пуснала тъжба в полицията. Той отхвърляше направеното, само че в един миг на неин въпрос за какво лъже и за какво приказва по този начин той съобщи: " Много ясно, че ще приказвам по този начин "..

" Почти през цялото пътешестване в България не бях на себе си, нищо не си припомням. През това време брачният партньор ми е поддържал коренспонденция с водача ", продължава дамата.

" Поддържах връзка с водача, с цел да чуя къде са. Разбрахме се да ги очаквам на " Кончето " край Струмско, само че те ме отминаха, звъннах на жена ми, телефонът и бе изключен. Исках да набера 112, само че тя ми се обади, беше несъответстваща и сподели, че е на бензиностанция отвън града против картинг пистата. Отидох да я взема. Тя беше несъответстваща.

Прибрахме се. Каза, че я боли главата и корема, влезе да се изкъпе и я видях цялата синя, по краката, по гърба, по ръцете, по шията. Тогава я попитах от кое място са тия синки и на мен сподели " Не знам ".

На другия ден започнахме да вървим по лекари, а тя се утежнява. Сигурно от морфина, само че ние от кое място да знаем. Направихме тест, видя се, че има морфин. В един миг тя стартира да си възвръща спомените, сподели ми, че са я били в микробуса и някои я изн*силил. Тогава се оплакахме в полицията. Подадохме тъжба.

Едва преди два дни жена ми стартира да си спомня претърпяното. Разпозна мъжете в микробуса и насилника, който я тормозил и дрогирал... Сега тя към момента не е добре.. Надяваме се полицията да намери лицата, които посочихме. Надяваме се извергите да бъдат открити. Това може да се случи на всяка жена, която пътува с сходни микробуси. Не се знае дали жена ми е единствената им жертва. Вярваме в справедливостта, имаме вяра на полицията, нека ги открият, а шокът, който ние преживяхме не го пожелаваме на никого. Ужас, който няма да забравим ", сподели брачният партньор й.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР