Войниците в двете части, Commando Force 333 и Afghan Territorial

...
Войниците в двете части, Commando Force 333 и Afghan Territorial
Коментари Харесай

Лейбъристите критикуват „публичния брак“ на Торите за съдбата на афганистанските командоси и подкрепят нашите призиви да ги доведем в Обединеното кралство

Войниците в двете елементи, Commando Force 333 и Afghan Territorial Force 444, бяха подготвени и платени от Англия и работеха „ един до друг “ с английските сили във войната в Афганистан.

разкри в взаимно следствие с редакцията на Lighthouse Reports и Sky News, че някои от командосите са били измъчвани или убити от талибаните, откакто им е отказано леговище във Англия от Министерството на защитата.

В държавното управление породи различие по отношение на ориста на афганистанските бойци, като разнообразни отдели спорят за това какъв брой ще дават отговор на условията за пренасяне в Обединеното кралство. Министърът на защитата Джеймс Хийпи омаловажи помощта, която може да бъде препоръчана, когато приказва с депутати предходната седмица, като сподели, че бойците „ не са автоматизирано подлежащи на пренасяне “.

Два дни по-късно министърът на ветераните Джони Мърсър и министърът на сигурността Том Тугендхат видимо опонираха на господин Heappey и твърдяха, че афганистанските спе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР