Войниците се обучават за най-лошия ден в Америка“ на фона

...
Войниците се обучават за най-лошия ден в Америка“ на фона
Коментари Харесай

В Ню Йорк войници тренират за „най-лошия ден в Америка“

Войниците се образоват за „ най-лошия ден в Америка “ на фона на страховете от нуклеарна или биологична офанзива и балистичните закани, заяви в. „ Сън “.

Отрядът със специфична задача 46 (ОСП46) на армията се обучаваше по какъв начин да реагира на офанзива против Ню Йорк, в това число при опасност на метрото и туристически горещи точки като стадиона „ Янки “.
 По 100 $ за имунизиран против COVID-19 в Ню Йорк По 100 $ за имунизиран против COVID-19 в Ню Йорк
Властите на Ню Йорк оферират по 100 $ на всеки, получил първата доза коронавирусна ваксина, съгласно профила на кметството в Twitte...

Около 170 бойци от цялата страна упражняваха дружно с нюйоркската полиция и пожарникари в тридневното обучение на остров Рандал предходната седмица. Обучението е включвало симулирани нуклеарни, химически и биологични офанзиви, оповестява „ Army Times “. Войниците са отработили и спасяването на манекени от срутени здания.

Генерал Майкъл Стоун разяснява по този мотив: „ Скоростта е сериозна. Това безспорно ще бъде най-лошият ден в Америка. Спасяването на животи е въпрос на минути, а армията може да избавя тези животи. "

ОСП46, който е основан през 2013 година, се занимава с химическа дезактивация, търсене и избавяне на потърпевши.О трядът със специфична задача през последната година оказа помощ и в битката против COVID-19.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР