Войниците са принудени да се сражават в така наречените щурмови

...
Войниците са принудени да се сражават в така наречените щурмови
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Тежка наркоманизация сред руските войниц...

Войниците са принудени да се борят в по този начин наречените " щурмови отряди Storm Z ", които на процедура са се трансформирали в наказателни елементи, съобщи в понеделник английското министерство на защитата в последната си ежедневна актуализация на разследващата информация.

 

" Една от главните аргументи за неприятната дисциплинираност и злоупотребата с опиати в Русия евентуално остава продължаващата липса на опция за ротация на бойните елементи отвън фронтовата линия ", съобщи английската разследваща група.

 

В обновената си разследваща информация Министерството на защитата на Обединеното кралство уточни скорошен отчет на самостоятелната съветска новинарска работа " Верстка ", в който се споделя, че съветските бойци получават твърди опиати, доставяни в окопите им в Украйна, с цел да избегнат досада.

 

Според " Верстка " до 15% от съветските бойци в Украйна са употребявали опиати, в това число амфетамини и канабис, като опиатите са били елементарно налични даже на фронтовата линия.

 

Един от неназованите бойци споделя пред самостоятелната съветска медия по това време: " Това е като в Лас Вегас ".

 

В понеделник английското разузнаване съобщи: " Тези отчети са достоверни и следват многочислените отчети от нашествието насам за висок % дисциплинарни произшествия, закононарушения и смъртни случаи, свързани със корист с алкохол измежду съветските сили ".

 

Според анализатори от Института за проучване на войната частите, в които се борят тези употребяващи опиати бойци, са формирани най-вече от наказани и са хвърлени на фронтовата линия.

Анализаторите се базират на съветски военни блогъри, които оповестяват, че подразделенията " Буря-З " " постоянно са унищожени след няколко дни дейни дейности и приблизително губят сред 40 и 70% от персоналния си състав ".

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР