Войници от специалния отряд Ахмат на чеченския лидер Рамзан Кадиров

...
Войници от специалния отряд Ахмат на чеченския лидер Рамзан Кадиров
Коментари Харесай

В Русия обявиха, че чеченците се завръщат към украинския фронт

Войници от специфичния отряд " Ахмат " на чеченския водач Рамзан Кадиров се завръщат в зоната на " специфичната военна интервенция " от Ростов на Дон и Ростовска област, където бяха краткотрайно преместени за потушаване на Това споделя пред ТАСС Апти Алаудинов, заместник-командир на 2-ри армейски корпус, командващ специфичните сили на Ахмат.

" Ние не премахнахме напълно Ахмат от фронтовата линия. Бяха отстранени единствено тези, които можеха да бъдат сменени от други елементи. В момента частите на Ахмат постепенно се връщат в зоната на СВО, с цел да продължат по-нататъшната работа по освобождението на Маринка ", сподели той.

Както през вчерашния ден заяви Рамзан Кадиров, откакто оповести това, че Владимир Путин, неговите бойци бяха изпратени към Ростов на Дон, с цел да вземат под надзор обстановката при нужда. До конфликти с отрядите на Пригожин обаче не се стигна, които умерено се  така и във Воронеж.

И Кадиров регистрира, че до директна борба не се е стигнало, а подразделенията му са били оперативно ситуирани и са очаквали заповед.
 Официално: ЧВК
Официално: ЧВК " Вагнер " напусна Ростов на Дон

Няма информация за Пригожин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР