Войната винаги показва цялата истина. Тогава виждате истинския живот и

...
Войната винаги показва цялата истина. Тогава виждате истинския живот и
Коментари Харесай

Дмитро Кулеба: Тези, които искат да помогнат, винаги намират начин

Войната постоянно демонстрира цялата истина. Тогава виждате същинския живот и кой какъв брой коства. Това сподели по време на брифинг в Народното събрание министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба, съобщи кореспондент на Sofia24.bg .

" Войната постоянно демонстрира цялата истина. Тогава виждате същинския живот и кой какъв брой коства. Тези фотоси са единствено една капка от всичките премеждия, болката и също по този начин куража и смелостта на нашия народ. Това е една капка в един голям океан, само че постоянно би трябвало да оставаме правилни на себе си. Не може да повярвате какъв брой пъти от началото на войната съм чувал рационални пояснения, причини за това за какво някой не може да помогне на Украйна. Тези хора са доста рационални, само че казусът е, че те си играят с нас, те не са откровени. Тези, които желаят да оказват помощ постоянно намират метод да го създадат. Тези, които афишират, че застават зад избрани правила и полезности би трябвало да оказват помощ в този момент на Украйна. Всеки, който намира някакви аргументи да не изрази своята позиция, да не натисне копчето и да не помогне - той поддържа агресора ", сподели Кулеба. 

По време на война всеки естествен и рационален човек би трябвало да бъде на страната на жертвите, а не на агресорите, безапелационен бе министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба.

Повече вижте във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР