Войната в Украйна засегна и животните, затова няколко европейски държави,

...
Войната в Украйна засегна и животните, затова няколко европейски държави,
Коментари Харесай

„Четири лапи“ предоставя безплатна помощ на домашните любимци на украинците, идващи у нас


Войната в Украйна засегна и животните, по тази причина няколко европейски страни, измежду които и България, улесниха режима за влизане на кучета, котки и други домашни любимци на украинските жители, осведоми фондация " Четири лапи ". От организацията дават безвъзмездна помощ за животните.

Поставянето на изчезнали ваксини и микрочипове, здравното лекуване и помощ с храната са най-важните действия, които би трябвало да се извършат, означават експертите. В клиниката на " Четири лапи " в Банкя всяко животно може да получи помощ за идентификация, имунизация или кастрация. Българският офис на организацията работи в тясно съдействие с сътрудниците си от Украйна, Румъния и Молдова.

" В съдействие с други разнообразни по мярка организации за хуманно отношение към животните, както украински по този начин и интернационалните, поставяме взаимни старания, с цел да доставяме помощ бързо, без непотребна администрация и там, където тя е най-необходими за страдащите животни в Украйна ", коментира Мануела Роулингс, началник на Отдел " Грижа за бездомни животни Европа " на " Четири лапи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР