Войната в Украйна продължава вече 14-и ден и хиляди семейства

...
Войната в Украйна продължава вече 14-и ден и хиляди семейства
Коментари Харесай

Шарапова с призив: Сърцето ми е разбито, дарете с мен за децата на Украйна

Войната в Украйна продължава към този момент 14-и ден и хиляди фамилии с деца бяха принудени да изоставят всичко и да изоставен рамките на родината си, с цел да се спасят от кошмара. Най-потърпевши са децата, чиито фантазии се разрушават на пух и прахуляк с всеки един изстрел на съветската войска. През вчерашния ден Анди Мъри предприе сериозна стъпка в посока подкрепяне на засегнатите, откакто заяви, че ще подари всички свои доходи от оставащите шампионати до края на годината на децата на Украйна.

Мария Шарапова също не остана безучастна в идеята за поддръжка на най-малките и през днешния ден прикани своите почитатели в обществените мрежи да последват образеца ѝ и да дарят средства в помощ на децата:

" С всеки минал ден се усещам все по-съкрушена и надълбоко натъжена от фотосите и историите на фамилии и деца, наранени от ескалиращата рецесия в Украйна. Дарявам на фонда за облекчение на спешни обстановки Save the Children - организация, която работи неуморно, с цел да обезпечи храна, вода и помощи в поддръжка на нуждаещите се. Моля, присъединете се към мен в даряването. Моля се за мир и адресирам любовта и поддръжката си на всички наранени ", гласеше известието на петкратната шампионка от Големия шлем.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР