Войната в Украйна показа колко е бил прав ЕС, определяйки

...
Войната в Украйна показа колко е бил прав ЕС, определяйки
Коментари Харесай

Искра Михайлова разкри какво показа на целия ЕС и в частност България войната в Украйна

„ Войната в Украйна сподели какъв брой е бил прав Европейски Съюз, определяйки задачите на зелената договорка. Това са цели, които подсигуряват енергийната самостоятелност, новите технологии и други “. Това съобщи пред евродепутатът от Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност.

„ Преди две години всичко това звучеше нереално, само че в този момент е ясно и изключително на България, че би трябвало да се подхващат съответни ограничения “, съобщи тя. „ Ние в този момент концентрираме напъните си в доста повече направления – енергийната успеваемост, която икономисва средства на всеки един европейски жител “, обясни Михайлова.

„ Много страни са създали ужасно доста калкулации. Например една Испания е пресметнала, че в случай че смени единствено дограмата на постройките си, ще спести 30% от силата, която използва “, заяви евродепуатът и добави: “Това е преди всичко – енергийната успеваемост. На второ място е нашарване на източниците, от които получаваме сила. И на трето място – зелената сила. В България се наложи мнението, че тя е доста скъпа, само че това не е по този начин и по тази причина страната ни би трябвало да се пренастрои доста бързо “.

„ Когато ние приказваме за зеления пакт, ние приказваме и за разкриване на нови работни места. Да, квалифицирани, само че има запас от оперативните стратегии да се обучат хората “, сподели тя.

„ Трябва да има комплекс от ограничения “, безапелационна е Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР