Войната в Украйна може да продължи още между два и

...
Войната в Украйна може да продължи още между два и
Коментари Харесай

Войната в Украйна може да продължи още между два и шест месеца?

Войната в Украйна може да продължи още сред два и шест месеца, съобщи консултант на украинския президент Володимир Зеленски, представен от ДПА. Михайло Подоляк направи тази прогноза в изявление за съветския опозиционен уебсайт " Медуза ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5798
,,Това може да се проточи още два до шест месеца``, означи Подоляк.

Той уточни като основни фактори за продължителността на войната размера на оръжейните ресурси и смяната на настроенията в Европа, Украйна и Русия.

Мирни договаряния може да има единствено в случай че обстановката на терен се промени и Русия почувства, че не може повече да диктува изискванията, съобщи съветникът на украинския президент и предизвести, че териториалните отстъпки няма да сложат завършек на войната.

Според Подоляк съветската войска, частната наемническа група " Вагнер " и сепаратистите в Източна Украйна са дали до момента общо 80 хиляди убити и ранени - данни, които не може да бъдат доказани по самостоятелен път.

След като Русия губеше по до 1000 индивида дневно през пагубната първа фаза от войната, в този момент нейните и украинските жертви са сравними, добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

В четвъртък Зеленски сподели, че дневно биват убити сред 60 и 100 и ранени 500 украински военни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР