Войната в Украйна е непровокирана жестокост. Това каза американският посланик

...
Войната в Украйна е непровокирана жестокост. Това каза американският посланик
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Войната в Украйна е непровокирана жестокост

Войната в Украйна е непровокирана свирепост. Това сподели американският дипломат Херо Мустафа пред, определяйки войната в Украйна като " непровокирана свирепост ".

" Това е брутална война. Непровокирана, жестока. Ние сме обединени за това, че би трябвало да помогнем на украинските бежанци. Аз съм толкоз горда, че българите отвориха домовете си. Аз знам, че българите са извънредно гостоприемни, отвориха домове, хотели, къщи за посетители. Затова ние се питахме по какъв начин да помогнем и в съгласуваност с българското държавно управление, да обединим благоприятни условия дружно ", съобщи дипломат Херо Мустафа.

Изявлението на американския дипломат идва ден, откакто Елеонора Митрофанова пусна собствен видеозапис.

В него съветският допломат подчертава, че страната му не възнамерява да окупира територията на Украйна.

" Вземат се всички вероятни ограничения за запазването на живота и сигурността на мирните поданици. Ударите се нанасят единствено по военни обекти при потреблението на високоточни оръжия ", добави Митрофанова.

" Последните дни се прави всички допустимо за обезпечаване на филантропични коридори. Евакуацията на жителите върви мъчно, защото формированията на украинските националисти пречат на организацията. Те употребяват мирните поданици като жив щит ", добави Митрофанова, повтаряйки по този метод позицията на Кремъл.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР