Войната срещу Нова телевизия от страна на Радосвет Радев и

...
Войната срещу Нова телевизия от страна на Радосвет Радев и
Коментари Харесай

Доведеният син на Радосвет Радев продължава да ползва Прокопиев за медийни атаки

Войната против Нова телевизия от страна на Радосвет Радев и доведения му наследник Христо Христов продължава. Бившият към този момент изпълнителен шеф на „ Нетинфо “ е дал просторно изявление за малотиражката на обвинения Иво Прокопиев – „ Капитал “.

С него той се пробва да внуши, че в медийната група има разтърсвания, провокирани от освобождението на спортния редактор Николай Александров. Христов не признава, че в действителност задачата е да се вземат повече пари и по този метод изнудва акционерите, а още веднъж приказва за независимост на словото.

Служители в уеб страниците се смеят на следващите му изцепки поради обстоятелството, че точно той е индивидът, който подреди да бъдат свалени видеокарикатурите на Чавдар Николов напролет на 2016 година от продуцентския канал VBOX7, който управляваше. Тогавашните дейности на доведения наследник провокираха съвсем трус в страната, като се наложи даже министър председателят Бойко Борисов да изяснява, че няма присъединяване в това управническо безумство и решението е било взето от мениджърите на „ Нетинфо “.

Тогава Христов даде изявление, в което се опита да замаже грандиозния си гаф и сподели: „ И ние сме за пердах. По целия проблем имаше безусловно трагична връзка със самия Чавдар Николов “.

Изтриването на видеата бе мотив и за митинги от страна на известни български карикатуристи. Сега Христов е не запомнил тези свои подвизи и е първи трубадур за „ независимост на словото “. В дейностите си той намира и правилен сътрудник в лицето на обвинявания като участник в проведена незаконна група Иво Прокопиев.

От няколко месеца разградският предприемач е закрепен върху тематиката „ Нова телевизия “. Първо той жалеше, че тя не е била купена от чеха Петер Келнер, а от български предприемачи в лицето на братя Домусчиеви. След това стартира да чертае апокалиптични сюжети, които обаче се провалят един след различен, тъй като „ Нова “ непрекъснато подвига рейтинга си, а за пролетния сезон означи нови върхове в гледаемостта и зрителското доверие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР