Войната продължава в Украйна 8 години. Има 15 000 загинали.

...
Войната продължава в Украйна 8 години. Има 15 000 загинали.
Коментари Харесай

Олена Коцева: В момента се водят жестоки боеве около столицата, но и в Киев

" Войната продължава в Украйна 8 години. Има 15 000 починали. В момента се състояг жестоки боеве освен в покрайнините на Киев, само че и в самия град ". Tова сподели в " Офанзива " председателката на Украинските сдружения в България Олена Коцева.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1110
В предаването Николай Дойнов сподели от Одеса, че градът се води като най-мирен. Но към 5 сутринта Одеса отново се е събудила от изстрели, сирените за въздушна офанзива са звучали близи 40 минути, само че не е имало въздушно нахлуване.

" Улиците са пусти, банкоматите са празни, хората към този момент не са толкоз дружелюбни, проличава си, че са в напрежение ", сподели още журналистът. Той заяви, че в бомбоубежищата ситуацията е спокойна.

Олена Коцева съобщи, че хората към този момент са бдителни, не мнителни, тъй като има преоблечени в украински униформи руснаци. Според нея след края на военните дейности Украйна ще бъде свободна и самостоятелна. Запазването на границите ѝ ще зависи от европейските и международни институции и страни.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1110  Акция на взаимност и поддръжка за Украйна се състоя пред посолството на Киев в София Акция на взаимност и поддръжка за Украйна се състоя пред посолството на Киев в София  Панайотов: Путин желае да възкреси величието на Съветския съюз Панайотов: Путин желае да възкреси величието на Съветския съюз  Захарова: Разговори с Украйна ще има единствено след демилитаризация и денацификация Захарова: Разговори с Украйна ще има единствено след демилитаризация и денацификация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР