Войната по пътищата е в центъра на пресконференция в администрацията

...
Войната по пътищата е в центъра на пресконференция в администрацията
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: 10 месеца чакам отговор за критичните пътища в Софийска област

Войната по пътищата е в центъра на конференция в администрацията на Софийска област. Оттам показват законодателни промени за разширение на пълномощията на регионалния шеф.

„ Областните шефове нямат никакви пълномощия върху ремонта и поддръжката на републиканските пътища. Това е от пълномощията на АПИ ”, съобщи регионалният шеф на Софийска област Илиан Тодоров.

„ През 2017 година в качеството ми на регионален шеф, за предварителна защита на сходни произшествия, изпратих писмо до Министерски съвет, до ръководителя на АПИ и до шефа на Областно пътно ръководство, в което давам цялостен лист с пътищата, които са в сериозно положение и които могат да провокират произшествия. Вече 10 месеца нямам отговор ”, разясни той.

„ Със заповед на Бойко Борисов от 2011 година всички структури в областите са длъжни да дават тримесечни доклади за осъществената си активност. Областно пътно ръководство до този ден е трябвало да ми даде четири доклада за осъществената от тях работа. Получил съм единствено един ”, сподели още Илиан Тодоров.

„ Седем месеца се молих на АПИ да сложат табели от кое място стартира и от кое място свършва Софийска област. За страдание в България в топлите си кресла стоят едни самозабравили се хора, анонимни служители, специалисти по „ нищоправене ”, които си разрешават да нарушават заповедите на министър-председателя ”, съобщи регионалният шеф на Софийска област.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР