Войната, отприщена от Русия, няма да свърши в Украйна, а

...
Войната, отприщена от Русия, няма да свърши в Украйна, а
Коментари Харесай

Бивш депутат от руската Дума: Войната няма да свърши в Украйна, войските ще влязат в Кремъл

Войната, отприщена от Русия, няма да свърши в Украйна, а в Москва: войските ще би трябвало да завладяват Кремъл, с цел да смъкват режима на Путин. Такава прогноза за края на войната направи някогашният народен представител от Държавната дума на Русия Иля Пономарев, съобщи УНИАН.

„ Винаги съм казвал и ще продължа да споделям, че тази война няма да свърши в Украйна, тя ще свърши в Москва. Докато не го довършим, няма да има сигурност. И ние не просто ще довършим Путин, само че до момента в който не унищожаваме имперските политически и обществени структури... Ще би трябвало да дойдем в Москва “, сподели той.

" И в действителност се надявам, че ще създадем това със силите на съветските елементи, а не със силите на украинската войска... Това е дело на тези хора, които са родени в Русия. Тези подразделения би трябвало да бъдат тествани на бойното поле, оборудвани, подготвени и да им се даде опция да работят. И това е директна задача на националната сигурност на Украйна – разкриване на втори фронт “, добави Пономарев. По-рано Пономарев съобщи, че Русия от дълго време е в революция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР