Войната няма да има край през 2023, защото сложните трансформации

...
Войната няма да има край през 2023, защото сложните трансформации
Коментари Харесай

Астрологът Мария Василева за 2023 - Войната няма да спре, предстоят сложни трансформации

Войната няма да има край през 2023, тъй като комплицираните трансформации ще стават по отрицателния и мъчителния метод. Трябва ни някакво разбъркване - в международен ред, в личностни взаимоотношения, е прогнозата на асторолога Мария Василева, представена от  NOVA.

Ако политиците заловен Юпитер в Овен, т.е да имат самоуверено сърце и имат чисти намерения, ще имат късмет за триумфи и биха могли да сформират държавно управление през новата година.

Телецът също си слага въпроси, най-важният от който е " какво имам " и това важи за втората част на годината до края на 2023. Материята става значима. Това са финансовите институции и принадлежности.

В първите 6 месеца Юпитер ще бъде в Овен. " Това е значимо за огнените хора. Те ще имат нови благоприятни условия. Останалите би трябвало да се учим от овена - да се учим да бъдем водачи, да отстояваме себе си ", сподели още Василева.

След месец май Юпитер влиза в Телец. Той ще остане там до края на годината.  " Това е късмет за всички земни хора. Там той ще се срещне с прехода си с Уран. Ще се случват грандиозни промени в сферите, в които телецът работи - пари, финанси. Юпитер ще се опита да ни приземи, само че срещата му с уран може да да измести доста досегашните му полезности ", добавя тя. 

До месец март 2023 година Сатурн ще остане във Водолей. След това се реалокира в Риби. " Това е знак, който визира религията. Когато Сатурн се реалокира в риби, ще смъкна розовите очила на всички ", безапелационна е Василева.

Месец март ще бъде забавен и поради Плутон, споделя още астрологът.

" За пръв път Плутон ще надникне във Водолея. Това е комплицирана сила, доста дълбока и трансформираща. Скорпион, Лъв, Телец и Водолей би трябвало да помислят с какво могат да се разделят. Плутон изисква трайна промяна ", добавя Василева.

През април- май и през октомври ще има затъмнения, а това значи, че всички ние ще бъдем изправени пред обстановки на избори по отношение на това какви сътрудници сме, какъв сътрудник желая да имам. Ще се почистват връзки, допустимо е да има повече разводи и раздели, сподели Василева.

За всеки ще има някакъв урок, значимото е да намерим сфери, в които да се трансформираме, поучава тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР