Войната на семейство Джонас ескалира. Дни след като Джо Джонас

...
Войната на семейство Джонас ескалира. Дни след като Джо Джонас
Коментари Харесай

Семейната драма на Джонас по-тежка и от на Бранджелина (Джо и Софи се хванаха за косите!)

Войната на семейство Джонас ескалира. Дни откакто Джо Джонас ненадейно подаде молба за бракоразвод, брачната половинка му Софи разгласи, че завежда дело против него. А повода - настойничество върху децата им. " Те имат британски паспорти и беше решено да се реалокират с мен в Европа. Сега се оказа, че Джо не е склонен и отхвърля да ми съобщи документите им ", споделя Софи пред свои другари.


Семейство Джонас продължава с драмата след бурна разлъка. Докато Софи снима филм в Европа три месеца, Джо се грижи за дребните им деца. Буквално ден преди брачната половинка му да се върне в Съединени американски щати, Джо внесе молба за бракоразвод. Дни по-късно Софи заведе дело против него за правата върху децата.


Никой не знае какво се е случило, само че мнозина допускат, че в основата на раздялата стои невярност. " Двамата бяха доста напрегнати последните месеци. Джо беше на турне и се грижеше самичък за децата. Софи снимаше в Европа. Не е ясно от кое място пристигна концепцията за бракоразвод, защото тя призна, че е научила от медиите, че се развеждат ", споделят другари на Софи.

 


Джо и брачната половинка му са женени от 4 години и имат две дребни деца. Двойката изглеждаше извънредно отдадена един на различен, само че преди ден брачната половинка му бе засечена с някогашната му в нощен клуб. Не е ясно кое е предиздвикало артиста да изиска бракоразвод, само че се приказва, че Софи е имала спекулация по време на фотосите и брачният партньор й е схванал за това.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР