Войната на Русия в Украйна се превърна в битка с

...
Войната на Русия в Украйна се превърна в битка с
Коментари Харесай

Войната в Украйна е „битка за боеприпаси“, казва шефът на НАТО

Войната на Русия в Украйна се трансформира в „ борба с муниции “, предизвести ръководителят на НАТО, защото дефицитът на доставки принуди армията на Киев да ограничи артилерийските патрони.

„ Увеличеното произвеждане на муниции е безспорна нужда, с цел да можем да продължим да оказваме поддръжка на Украйна “, сподели генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг във вторник, когато алиансът подписа договорка на стойност 1,1 милиарда евро за доставка на повече муниции неговите членове могат да употребяват за въоръжаване на украинските сили или за попълване на личните си ресурси.

„ С потреблението на муниции, което виждаме в Украйна, с потребностите, които виждаме ... би трябвало да увеличим производството “, добави Столтенберг.

Коментарите му пристигнаха часове откакто Украйна беше ударена от следващия съветски бараж, като формалните лица в Киев стават все по-загрижени, че техните сили може да останат без муниции досега, в който съдружниците в Съединени американски щати и Европейски Съюз най-сетне се спораз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР