Войната на племената Непобедими и Безстрашни продължи на Арената на

...
Войната на племената Непобедими и Безстрашни продължи на Арената на
Коментари Харесай

Първа капитанска битка със съюзници в “Игри на волята: България”

Войната на племената Непобедими и Безстрашни продължи на Арената на “Игри на волята: България ” с капитанска борба. За първи път този сезон капитаните Алекса и Филип трябваше да изберат собствен съдружник, който да играе дружно с тях. Алекса се довери на своята дясна ръка Виктория, а дружно с Филип на Арената излезе Лефтеров.

Издръжливостта на Филип и положителната памет на Лефтеров се трансфораха в печеливша композиция за дуото. Те сграбчиха успеха, а Филип беше изправен пред алтернатива дали да избере преимущество за племето, или да вземе премия за себе си. Той реши да отбрани личния си интерес и се завърна при Безстрашните с 50 гроша и талисман за скришен имунитет.

След вчерашната тежка загуба на Непобедимите те направиха равносметка на слабите звена в борбата. Като главен пропуск откроиха неверното систематизиране на постовете, а Зорница призна своята виновност за забавянето в хвърлянето на диск. Обвиненията сред съплеменниците раздрусаха спокойствието в племето и разделиха още повече съществуващите обединения. Генчо и Георги изпратиха капитанът Алекса и съдружникът му Викория на Арената с готовност най-малко един от тях да не се завърне назад.

Ще се обединят ли двете обединения в Непобедимите или ще продължат да играят една против друга? Каква тактика ще измислят Генчо и Георги, с цел да защитят Фейгин? Непобедими или Безстрашни - кое племе ще победи в първата номинационна борба за седмицата? - разберете на следващия ден в 21:00ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР