Войната между премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена

...
Войната между премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена
Коментари Харесай

Политически сътресения клатят държавата! Ето как Линда смачка Лена

Войната сред премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена Бориславова за сърцето на Кирил Петков е достигнала своя разцвет. Двете най-близки до премиера дами влязоха в остра битка и намерено демонстрират, че не се понасят. От началото на ръководството на Петков сладкарката предпочиташе да стои в миманса. Но ето, че внезапно обществените ѝ изяви и лъскави фотосесии зачестиха и тя „ влезе остро “ в играта, с цел да натрие носа на съперничката си, демонстрирайки коя от двете е по-по-най. „ Поведението и самочувствието, както и все по-нарастващата ѝ интензивност в обществените мрежи може да бъдат тълкувани като знак, че обладаната от ревнивост Линда влиза в открита борба за превъзходство с Лена “, разясняват из коридорите на Министерския съвет.

Разгарът на абсурда посред им бе точно на 24 май, когато Петков трябваше да излети с българска делегация, в която бе записана и Лена Бориславова, за аудиенция при папата в Рим. В последния миг обаче изненадващо на летището в София се появява брачната половинка му Линда, докарана с колата на вицепремиера Асен Василев. След спречкване сред двете посред самолета премиершата принудила Бориславова да слезе позорно от борда и заела мястото ѝ до Кирил Петков.
Веднага след скандалната преживелица Лена изпадна в конспиративност за няколко дни, като даже не се появи на съвещанията на Министерския съвет, на които постоянно участва. Хора от обкръжението на премиера издават, че Линда му е сложила ултиматум да вземе безапелационна страна в разногласието сред нея и Бориславова и да я отдалечи от себе си мигновено.

Последствията за Лена не закъсняват и от седмица насам депресираната млада брюнетка е натикана в ъгъла, към този момент не се появява по телевизионни изявленията и на значими събития. Тя отсъстваше даже от приема на президента Радев по случай 24 май в резиденция „ Бояна “, където министър председателят бе съпроводен още веднъж от жена си.

Канадката Линда спретна и друго възмездие на по-младата си съперница, за която от дълго време се приказва, че има повече от професионални връзки с Петков. Няколко дни след разправията им премиершата победи в професионална фотосесия за прочут интернационален бутик за облекла, на която театралничи съвсем като модел. Макар и с 10 години по-възрастна от спряганата за съдбовна хубавица Бориславова, Линда сподели, че може да наподобява като първа дама от международна класа. В същото време, в което Бориславова ближе раните си и е изпаднала в недружелюбност, канадката от ден на ден декларира позициите си в светското общество и анонсира, че е приела да бъде жури на влиятелен кулинарен конкурс.

Оказва се, че враждата сред двете дами датира още от 2017 година, когато в действителност Лена се среща за пръв път с Петков. Именно тогава брюнетката с тапия от „ Харвард “ се появява гръмотевично в живота на Кирил и Линда и нарушава розовата им идилия. 27-годишната тогава правистка впечатлява Кирил с образованието и квалификацията си. По това време той и Асен Василев търсят ученици на „ Харвард “ у нас, които да включат като преподаватели в своя Център за приложни проучвания и нововъведения в естествените науки към Биологическия факултет на Софийския университет. Именно Лена е измежду първите, които четат лекции, а Кирил я приветства с удивление от първия ред. Когато 5 години по-късно Петков я взема в екипа си и я поставя да върти руля на политическия му план, Лена и Линда се смразяват дефинитивно. Очевидната непосредственост на Бориславова с Петков по време на акцията му, а и по-късно изнервят до краен лимит канадката. Запознати издават, че тя имала гневни разправии с мъжа си, когато при започване на годината той се самоизолира само в компанията на 32-годишната си говорителка в държавната резиденция „ Лозенец “ поради подозрения за заразяване с Ковид. Бурно Линда реагирала и на достигналите до ушите ѝ клюки, че след работно време Кирил и Лена си спретват шумни гуляи с щедро количество шампанско в спецзоната на Министерския съвет, където няма камери.

Всъщност съдбовната Бориславова е забъркана в политически любовен многоъгълник. Оказва се, че от 7 години насам тя се води сякаш сгодена. На 19 декември 2014 година Лена е получила предложение за брак не от кого да е, а от различен непосредствен до Петков човек, а точно Мирослав Иванов, който понастоящем е зам.-председател на Народното събрание. Той ѝ поднесъл пръстена с букет от червени рози, а Бориславова му дала своето изрично „ да “. Въпреки че са двойка от дълго време, Мирослав и Лена в последно време не обявяват връзката си, което буди подозрения у доближения им кръг от хора какъв брой същинска в действителност е тя. Допреди 32-годишната Бориславова да нагази в политиката и да стане дясната ръка на Кирил Петков, с Мирослав са се носили на крилете на любовта и са обиколили половината земно кълбо с сантиментални воаяжи. Към днешна дата обаче освен че двамата не пътуват по такива, само че и Лена е заличила всички фотоси от обществените си мрежи, които я свързват по един или различен метод с Иванов. Наблюдателни нейни сътрудници са забелязали, че откогато е шеф на кабинета на премиера, тя не носи и годежния си пръстен, който допреди това е блестял на безимения пръст на дясната ѝ ръка.

В същото време обаче двамата с Мирослав са притежатели на общо жилище на територията на София, което си купуват през 2019 година на заем. Зам.-шефът на Народното събрание явно няма срещу сякаш възлюбената му да прекарва повече време с Петков, в сравнение с с него и двамата с премиера се държат другарски, най-малко за пред обществото. През последния месец Бориславова бе обвързвана и с различен изтъкнат представител на „ Продължаваме промяната “ – Ицо Хазарта. Оказа се, че тя и рапърът постоянно посещават столични заведения уединено и се уединяват в персонални диалози. Хазарта, който е баща на три деца, последното от които се роди предходната година, още се изяснява в обич на половинката си Женя, само че е насочил взор и към амбициозната Лена. Очевидно Бориславова е запленила огромна част от съпартийците си и е разцепила партията на Петков на две. Говори се, че част от сподвижниците му били на страната на жена му Линда и отказвали изрично да поддържат връзка с Лена, в случай че не ставало дума за настоятелен въпроси.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР