Войната между лидерите и клановете на БСП се вихри с

...
Войната между лидерите и клановете на БСП се вихри с
Коментари Харесай

Станишев съсече Нинова- нямала шанс да спечели избори

Войната сред водачите и клановете на Българска социалистическа партия се вихри с цялостна мощ. Стенания и безумни викове се чуват от единия лагер на Позитано.

Другият пък избра някогашния водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев да обикаля студията и да издава присъди.

Днес водачът на ПЕС още веднъж посече Корнелия Нинова, която се е барикадирала на поста макар непрекъснатите загуби, които търпи от ГЕРБ.

С този ръководител (Корнелия Нинова) Българска социалистическа партия няма късмет да завоюва парламентарните избори. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази сутрин” по bTV ръководителят на ПЕС и някогашен водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев.

Социалистите се събраха през вчерашния ден на пленум, с цел да проучват резултатите от локалния избор. На този декор вътрешната съпротива на „ Позитано” 20, от която е и Станишев, изиска оставки поради неприятното показване на изборите.

Лидерът на ПЕС разгласи тази заран, че след мощния старт през 2016 година с успеха на президентските избори Българска социалистическа партия има поредност от пропуснати шансове. Той предизвести, че левицата няма автоматизирано да стане първа политическа мощ, а би трябвало да се бори за това. Според него това не би трябвало да е на непознати терени – силовашкия метод на ГЕРБ или на терена на националистите.

Станишев обаче отхвърли да уточни кой би трябвало да седне на мястото на Нинова отпред на Българска социалистическа партия. Нека се заявят претенденти и партията ще реши, никой не е незаместим, разяснява водачът на ПЕС.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР