Войната между хората и кучетата в Благоевград продължава. Разхвърлена отрова

...
Войната между хората и кучетата в Благоевград продължава. Разхвърлена отрова
Коментари Харесай

Войната между хората и кучетата  продължава! Поредното отровено четириного в Благоевград 

Войната сред хората и кучетата в Благоевград продължава. Разхвърлена отрова в региона на градската градина умъртви куче булдог, което издъхнало безусловно за броени минути пред очите на благоевградчанката Луиза Г. Стойността на кучето е 1000 лв.. Жената неотложно извикала полиция. По случая е формирано разследване за проявена свирепост към животно, против незнаен причинител. Това е следващото отровено куче в Благоевград. Преди дни бяха отровени няколко в региона на правосъдната палата, преди този момент в центъра бе открито отровено животно, имаше сходни случаи и в кварталите на Благоевград.

Отравянията на кучетата зачестиха след серията нахлуване на хора, инцидентни минувачи, станали жертва на глутници гладни животни. Вдигна се огромна шумотевица, жителите на града под паника реагираха на всяко нахлуване. Сред нападнатите имаше и деца.

От общината предвидиха, че ще избухне война сред хората и кучетата, защото казусът не може да бъде решен съществено, приютът е цялостен, има законови неуредици, от общината настояват, че са с лимитирани пълномощия, а бранителите на кучета не оферират настоящ модел за преодоляване на популацията от бездомни четиринога, а търсят отговорни в институциите. Към тях кметът на Благоевград Илко Стоянов насочи зов да осиновят по едно куче, с цел да дадат образец на останалите жители. До момента осиновители няма.
П. Попов


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР