Войната между Галена и Преслава се ожесточава. През последния месец

...
Войната между Галена и Преслава се ожесточава. През последния месец
Коментари Харесай

Галена погна Преслава, враждата им ескалира

Войната сред Галена и Преслава се ожесточава. През последния месец Галена не спря да атакува всекидневно носа на Преслава по свои участия. Звездата от Смядово набеждава някогашната си приятелка в прекопирване. По думите на Галка добричлийката се пробва да бъде неин клонинг, като съпоставя фотоси от участия на Преслава със свои обработени фотоси с фотошоп.



Все едно да търсиш прилики сред Андреа онлайн и модела Жизел Бюндхен, твърди подателят на този сигнал, който прикачи и куп сравнителни колажи, които може да видите в галерията по-долу. Според него Преси е в топ форма след раждането на дъщеричката си Паола, което Галена не е съумяла да направи към този момент втора година, откогато вторият й наследник Александър се появи на бял свят. И това откровено я нервира, заради което не стопира да сипе жлъч, пишат от ХотАрена.



Всъщност за първи път почитателите на Преслава се засилват и пазят любимката си. Преди седмици почитателите на Галена не спираха да засипват със фотоси, за които настояват, че смядовката върви със фотография на добричлийката при пластичния си хирург. „ Преслава се съревноваваше дълги години с Галена. Дойде миг, в който й писна. И тя реши… да стане Галена “, „ Дано телефонът на Преслава не е с лицево различаване, че в никакъв случай повече няма да го отключи “, „ Когато си поръчаш Галена от AliExpress “, пък гласяха единствено дребна част от подмятанията.

Сега нещата се обръщат и при нас попаднаха най-лошите фрагменти на брачната половинка на вафления необут Галин.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР