Войната, която руският президент Владимир Путин води срещу Украйна, е

...
Войната, която руският президент Владимир Путин води срещу Украйна, е
Коментари Харесай

Щайнмайер: Войната, която Путин води срещу Украйна, е също и война срещу единството на Европа

" Войната, която съветският президент Владимир Путин води против Украйна, е също и война против единството на Европа. Ние не би трябвало да се оставяме да бъдем разграничени, не би трябвало да оставяме да унищожат едно огромно създание, това на една единна Европа, която ние започнахме по един толкоз обещаващ метод. " Това съобщи немският президент Франк-Валтер Щайнмайер, съобщи Франс прес.

" Тази война не касае единствено територията на Украйна, тя визира общите за нас основи на нашите полезности и на нашия кротичък ред. Но отбраната на тези полезности и това да бъдеш техен поръчител значи също да си подготвен да приемеш осезаеми неудобства ", разяснява Франк-Валтер Щайнмайер, представен от Българска телеграфна агенция.

" Готови ли сме за това? Ние всички сме изправени пред този въпрос през днешния ден, в идните дни, седмици и месеци ", акцентира Щайнмайер.

" Русия не се задоволява да слага по въпрос границите, тя не се задоволява да окупира територии на една самостоятелна прилежаща и суверенна страна, тя оспорва даже държавното битие на Украйна ", сподели той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР