Война с Иран би унищожила всичко, притежавано от американския президент

...
Война с Иран би унищожила всичко, притежавано от американския президент
Коментари Харесай

Иранската революционна гвардия до Тръмп: Войната ще унищожи всичко, което имате

Война с Иран би унищожила всичко, притежавано от американския президент Доналд Тръмп и той би трябвало да има поради качествата на Техеран в асиметричната война.

Тези думи насочи към Тръмп командирът на Революционната армия на ислямската република, отговарящ за външните ѝ интервенции, съгласно арабскоезичния ефирен канал " Ал Алам ", представен от " Ройтерс ". Те следват размяната на остри реплики сред президента на Съединени американски щати и иранския му сътрудник Хасан Рохани преди няколко дни. В неделя Тръмп се обърна към Рохани с предизвестие (в " Туитър " и с основни букви) да не заплашва Съединени американски щати, с цел да не понесе " последици, каквито малко на брой са понасяли в историята ".

" Знаете, че тази война ще унищожи всичко, което притежавате. Ще започнете войната, само че ние ще сме тези, които ще наложат края ѝ. Затова би трябвало да сте деликатни с обидите към иранския народ и президента на Републиката, " продължава Солеймани. Той също така приканва Тръмп, когато желае да насочи опасност към Техеран, да се обръща към него. " Заплашвате нас, които обичаме гибелта? "

" Познавате властта ни в района и качествата ни в асиметрична война, " прибавя той. " Близо сме до вас, там, където не можете да си визиите, че сме... Елате. Готови сме. " Съединените щати сега имат военно наличие в Североизточна Сирия, което съгласно американски представители е належащо както за справяне с към момента настоящите в района бойци от " Ислямска страна ", по този начин и за въздържане на иранско наличие в района. Поделението " Кудс ", което Сюлеймани оглавява, дава отговор и за иранските действия в Сирия.

Солеймани към този момент се обърна един път към Тръмп, въпреки и задочно, при започване на месеца, когато предуреди, че армията е подготвена да блокира районните доставки на нефт, в случай че Съединени американски щати забранят иранската търговия с него.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (810)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР