Война или дипломация? Лесно може да се тръгне и в

...
Война или дипломация? Лесно може да се тръгне и в
Коментари Харесай

Вариантите пред Доналд Тръмп спрямо Иран са на изчерпване

Война или дипломация? " Лесно може да се тръгне и в едната, и в другата посока ". Обобщена от Доналд Тръмп, американската тактика във връзка с Иран е объркана, а Вашингтон наподобява има все по-малко благоприятни условия да спре ескалацията на напрежението с Техеран.

" Правителството на Тръмп е на кръстопът във връзка с личната си политика ", счита Сюзан Малоуни от мозъчния концерн Институт " Брукингс ".

Изглежда, то желае да продължи да оказва " голям напън " върху Иран, само че поради напрежението от последните три месеца, Съединени американски щати не са предпазени от боен спор, сподели експертката пред Агенция Франс Прес.

Запитан през вчерашния ден за тази алтернатива (преговори или спор, бел. ред.), президентът на Съединените щати не удовлетвори искащите да получат изясненост за една от най-взривоопасните сега интернационалните рецесии.

" Съгласен съм и с двата разновидността ", сподели милиардерът републиканец, който наред с налагането на все по-тежки наказания през последните месеци неведнъж насочи завоалирани апели за разговор с иранските водачи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР