Вой до небесата след обявяването на номинациите за наградите на

...
Вой до небесата след обявяването на номинациите за наградите на
Коментари Харесай

Бунт срещу Тита и Миро заради машинациите на БГ радио

Вой до небесата след оповестяването на номинациите за премиите на БГ радио! Ежегодните призове още веднъж разбуниха духовете както с отсъствието на избрани имена, по този начин и с наличието на някои преднамерено. Така да вземем за пример ария с чалга звучене в изрпълнение на Тита и безхитовия от много време насам Миро, откриха място за сметка на други по-наложени планове през миналата година.


По традиция претендентите за музикалните призове на Родината бяха оповестени точно на 24 май. Има няколко съществени категории - "БГ ария ", "БГ албум ", "БГ реализатор ", "БГ изпълнителка ", както и няколко второстепенни - за група, за дует, за дебют, за текст, за видеоклип.
Не е срещу разпоредбите един актьор да участва по едно и също време в няколко категории. Ицо Хазарта да вземем за пример попада в номинациите за ария, албум, реализатор и видеоклип, а в категорията за текст участва два пъти - за парчето "Браво " и за "Имам човек ".



Но рапът настрани, почитателите останаха неприятно сюрпризирани в поп жанра, където блестящо се откроява неналичието на Дара Екимова. Щерката на Дими от "Сленг " и пиарката Ива Екимова направи същинска сензация на родната сцена с няколко части, едно от които бе в дует с Искрата. "Поне в една категория да я бяха присъединили, ей по този начин просто да я отбележат. И номинацията щеше да е задоволително самопризнание, само че не би! ", ядосват се феновете на младата сензация.

С противоположните усеща масата посреща наличието на Тита в категорията "БГ изпълнителка ". Там едрогърдата тийнидолка ще спори за наградата с Алма (дъщерята на Саня Армутлиева), Дара (Не Екимова!) и двете Михаели - Маринова и Филева.



Причината за недоволството по адрес на Тита е последната й ария - "Вивалди ". Със звучене на косъм от пикантен кючек на оркестър "Кристали " и безразсъден текст, критиците по-скоро я пращат за премиите на "Пайнер ", т.е. загатват, че е чалга.

Друг бодил в очите на масата е т.нар "вечно наличие " като Графа, Любо Киров, Миро, Криско - правилно, че са неуморни и непрекъснато изкарват нови песни, само че публиката има потребност от многообразие. Затова и се ядосва, че отсъстват с изключение на Дара Екимова още и младата Виктория Георгиева, която имаше действителни шансове да завоюва тазгодишната "Евровизия ", както и Стефан Илчев, спечелилият от "Като две капки вода ", написа България Днес.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР