„Вотът на недоверие в парламента може да не мина, но

...
„Вотът на недоверие в парламента може да не мина, но
Коментари Харесай

Христо Проданов: Хората искат оставка и го показват с протестите си

„ Вотът на съмнение в Народното събрание може да не мина, само че това, което желаят хората, е оставка и те го демонстрират красноречиво тук пред Народното събрание и Министерски съвет, където стачкуват “, съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Христо Проданов по отношение на митингите пред Народното събрание.

„ Ние поддържаме техните обективни претенции за по-спокоен и заслужен живот, което не може да се случи, до момента в който Бойко Борисов е отпред на страната “, разяснява още социалистът.

Александър Симов: Истинският избор на съмнение бе даден от хората

„ Герб живеят в своята кула от слонова кост и отхвърлят да видят каква е същинската обстановка в България. В комфорта на парламентарната зала те настояват, че са спечелили вота на съмнение, само че хората на улицата са на друго мнение”, съобщи в Народното събрание представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Александър Симов.



Той изясни, че митингът на хората е управляван от самите тях и не е яхван от партии. „ Разнообразието на протестиращите е най-голямата присъда за пагубната политика на държавното управление.Нашето място като представители на единствената опозиционна мощ е измежду хората”, приключи Симов.

Филип Попов: Няма отрасъл в страната, който да не е протестирал

„ Ние сме тук, с хората, тъй като те стачкуват заслужено. Поредната рецесия в България се случва. Системите горят една по една – като стартираме от околната среда, водна рецесия, опазване на здравето, обучение “, съобщи парламентарният секретар на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Филип Попов пред Народното събрание. По думите му законите понастоящем се одобряват от болшинството без оглед на резултата им.

„ Има непредвидимост на законодателния орган, има непредвидимост при ръководството на страната “, безапелационен е Попов. „ Няма отрасъл в страната, който да не е протестирал “, заключи националният представител от левицата.

Димитър Данчев: Тази разпоредба връща бизнеса към работата на бележник

„ Истинският избор на съмнение беше даден през днешния ден от хората на улицата. Парламентарната математика явно не е от голяма важност за оценката на хората”, съобщи секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Димитър Данчев.

Той разяснява, че справедливият митинг на представители на дребния и междинен бизнес пред Народното събрание е против една неразбираема, комплицирана и скъпа за използване разпоредба, която има подозрителен резултат, само че сигурно усилва административната тежест. Данчев добави, че това връща доста от дребните и междинни компании към работата на бележник.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР