Вотът на недоверие ще бъде една загуба на време, защото

...
Вотът на недоверие ще бъде една загуба на време, защото
Коментари Харесай

Цветанов: Вотът на недоверие ще бъде загуба на време

Вотът на съмнение ще бъде една загуба на време, тъй като страната има съответните положителни индикатори и опозицията няма различни решения за това, което сме създали до момента. Ще бъде загуба на време, само че би трябвало да се съобразим с конституционните разпореждания и парламентарната процедура.

Това разгласи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила във връзка желанието на Българска социалистическа партия да внесат избор на съмнение по тематиката корупция. "Това е естествената парламентарна процедура в демократичните страни и се веселя, че в общи линии към този момент вземат решение дебата да го водим в пленарна зала, тъй като не считам, че е правилно всекидневно да се хвърлят някакви обвинявания по медиите, които изобщо да не кореспондират с истината. Опозицията е в правото си. Когато реши, че желае да изиска избор на съмнение, тя би трябвало да внесе съответните претекстове. Дебатът ще се води в зала. Предполагам, че другата седмица ще стартират някакви съвещания. Ние се придържаме към начертаната стратегия, приемането на бюджета и законодателството, което има директно отношение към уговорките по управническата ни стратегия. От тази позиция, вотът на съмнение ще ни отнеме може би половин ден, с цел да може да се водят диспути, другояче нямаме смяна от това, което сме си начертали”, безапелационен беше Цветанов.

"Внасянето на избор на съмнение в навечерието на бъдещото ни председателство на Съвета на Европейски Съюз е индикатор за политическа незрялост на съперниците ни. Аз не мога да допускам, че една партия, която претендира за 100-годишна история, загърбва националните цели, които са свързани с председателството. По време на дебата ще бъдат изречени доста лъжи ", сподели още той и напомни, че от ГЕРБ са изготвили указател на подправените вести.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР