Вотът на недоверие показа много ясно кое е мнозинството в

...
Вотът на недоверие показа много ясно кое е мнозинството в
Коментари Харесай

Валери Жаблянов: Истанбулската конвенция няма предвид мъжът и жената да готвят ли или не

Вотът на съмнение сподели доста ясно кое е болшинството в Народното събрание, защото дребната група на "Воля " доста постоянно се показва в две същности – и на ръководещи, и на съпротива. Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание Валери Жаблянов.

Независимо по какъв начин назоваваме това събитие, което като отидете в болница би трябвало да дадете пари, с цел да ви гледат по-добре или да си решите различен въпрос - в случай че ръководещите имат друго название с изключение на корупция, дано го кажат, съобщи Жаблянов.

Конкретни данни за корупция бяха изнесени още през есента с две огромни афери, където бяха забъркани предствители на ГЕРБ. Няма никакво подозрение, че там имаше роднински назначения, нагласени състезания, изкривяване на законодателството, уточни социалистът.

Няма български жител, който да не е ясно, че в случай че желае нещо да му се получи, би трябвало да заплати в допълнение – дали за позволение за градеж, в съда, за нотариус и така нататък Кой носи политическата отговорност за това, с изключение на държавното управление? Тук става въпрос за едно обществено заболяване, което постоянно се предизвиква напълно тихичко и от държавното управление, уточни Валери Жаблянов.

Той разяснява и обстановката със противоречивата Истанбулската спогодба. Как ръководещите няма да отсрочат ратификацията, като против текстовете в конвенцията се оповестиха и трите вероизповедания. В конвенцията се съдържат няколко понятия като да вземем за пример обществен пол, поради които българското Министерство на външните работи с министър Кристиан Вигенин Кристиан Вигенин е секретар на ПГ на "БСП за България " и... към профила още през 2014 година изпрати позиция, в която се изяснява за какво България няма да ратифицира конвенцията. Струва ми се че и българското общество, и нашите вероизповедания напълно ясно споделиха, че текстове в конвенцията опонират на естествения човешки ред. В текстовете изцяло еднопосочно е записано, че би трябвало да бъдат защитавани правата на естествен пол и на обществен пол. В текстовете се основава двусмислие и се основава сериозна опция за трансформация на естествената полова принадлежност. Не става въпрос за това мъжът и дамата да готвят или да не готвят, акцентира депутатът от Българска социалистическа партия.

По думите му президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила в никакъв случай не е бил член на Българска социалистическа партия и въпросът за политическото му еманципиране от партията е неоснователен. Г-н Радев постоянно се е придържал към предизборните си обещания. Подкрепихме го, тъй като неговите възгледи за публичните и политически въпроси са близки до тези на Българска социалистическа партия, сподели още Валери Жаблянов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР