Вотът на недоверие по-скоро няма да мине, по-скоро е символичен

...
Вотът на недоверие по-скоро няма да мине, по-скоро е символичен
Коментари Харесай

Сработила стратегията на управляващите да печелят време

Вотът на съмнение по-скоро няма да мине, по-скоро е алегоричен акт. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR политологът Стойчо Стойчев.

Според него, в случай че се съобщи на този избор, това означавало да удостовери всички обвинявания. По тази причина той се съмнява, че ГЕРБ желаят да си го причинят.

Стойчев уточни, че дребните партии нямат интерес от предварително преустановяване на Народното събрание , защото няма да влязат в идващия подобен.

Ако ще се прави ремонт на кабинета, би трябвало да е повсеместен - целият кабинет да бъде заменен, в това число министър-председателят, безапелационен бе той. Според него положителното обръщение би било да се смени целият състав, и то с хора, които митингът утвърждава.
 Кабинетът да приключи мандата си в този състав, убеждава Сачева
Кабинетът да приключи мандата си в този състав, убеждава Сачева

ГЕРБ били подготвени за разговор с протестиращите, само че желаят съответни претенции

От своя страна политическият анализатор Слави Василев изрази мнение, че с тратегията на ръководещите да печелят време е проработила, в случай че се съди по броя на хората, които са на площадите и стачкуват.

Той също предвижда, че вотът на съмнение няма да мине. Според него обаче н яма да има и оставки в държавното управление, защото ръководството се е консолидирало . ГЕРБ ще останат на власт, безапелационен бе Василев.

Относно новината, че страната ни ще получи общо към 29 милиарда евро през идващите няколко години, Стойчев съобщи, че това още повече ще усили интереса към властта на хората, които желаят да смъкват това държавно управление, тъй като ще имат едни 60 милиарда, които да харчат в допълнение.
 Борисов огласи
Борисов огласи " съображение " да му се желае оставката: 29 милиарда евро за България

В новия бюджет на Европейски Съюз за България са отделени 1 милиарда евро повече

Всички мераклии за власт стартират да виждат тези милиарди да плуват във въздуха, в това число и господин президентът , означи политологът и посочи, че тези средства може да се отпускат при по-строги механизми.

Василев пък съобщи, че това е добра вест за България, само че няма общо с претекстовете на хората да стачкуват против кабинета " Борисов ".

" Премиерът има предпочитание да го показа като доста огромна негова заслуга. Това е по-скоро консенсусно мнение на огромните плащачи в Европейски Съюз, че на България би трябвало да ѝ се помогне като най-бедна страна ", разясни политическият анализатор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР