Вотът на недоверие не е нужно да го коментирам, тъй

...
Вотът на недоверие не е нужно да го коментирам, тъй
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Вотът на недоверие беше с предизвестен край

Вотът на съмнение не е нужно да го разясня, защото беше с предупреден край. Това съобщи в студиото на ``Още от деня`` по Българска национална телевизия съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов във връзка днешния избор на съмнение, който не мина в пленарна зала, написа Novini.bg.

Относно днешните митинги на дребния и междинния бизнес Веселинов призна, че от Вътрешна македонска революционна организация се съгласяват с огромна част от настояванията на протестиращите, като даже разкри, че измежду тях е имало и техни съидейници.

,,Когато има проблеми, те би трябвало да се споделят на всеослушание, това е демокрацията. Плюс това част от главните записи в управническата стратегия, свързани с подучване на дребния и междинен бизнес, са наши оферти. А тази разпоредба сега не пази техните интереси``, изясни той.

,,Считам, че прокуратурата е мощна, когато беседва с обществото посредством обвинителните актове, които внася. В момента прокуратурата е по-скоро шумна, в сравнение с ефикасна. Смятам, че би трябвало да бъде по-тиха и по-ефективна``, съобщи още Веселинов.

,,Тази война сред президентството и прокуратурата сигурно не способства за развиването на демокрацията ни. Не мисля обаче, че в тази ситуация се цели заплашване на президента, най-малко аз не виждам някакъв комплициран политически план в дейностите на основния прокурор``, разяснява националният представител.

,,Подкрепихме измененията в Закона за хазарта, тъй като се доверихме на експертизата на Министерството на финансите, тъй като явно има проблем в тази сфера. Това е идея на Валери Симеонов и не считам, че има учредения да бъде упрекван в задкулисие или персонални интереси``, уточни Искрен Веселинов в умозаключение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължит

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР