Вотът на недоверие на правителството не мина, което беше очаквано,

...
Вотът на недоверие на правителството не мина, което беше очаквано,
Коментари Харесай

Очаквано: Петият вот на недоверие към правителството също беше отхвърлен

Вотът на съмнение на държавното управление не мина , което беше предстоящо, тъй като бе нужно той да бъде подсилен от 121 народни представители, с които опозицията не разполага.
" За " вота гласоподаваха 102-ма народни представители, " Против " - 124, въздържаха се 11. Това беше пети следващ избор на съмнение против държавното управление и втори на тематика " битка с корупцията "
Днес депутатите гласоподаваха, откакто преди ден се организираха диспути по вота, импортиран от Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " на 15 юли.

От ГЕРБ още преди провеждането му бяха уверени че днешният избор няма да мине, а съдружните им сътрудници от " Обединени патриоти " чакаха провеждането на съвет по отношение на възможни промени в състава на кабинета.
Гласуването на вота се организира паралелно с митинг пред постройката на Народното събрание. Исканията на протестиращите остават незабавна оставка на държавното управление, на основния прокурор, както и предварителни избори и машинно гласоподаване.
Протестиращите обявиха изрично, че не са съгласни с с козметични промени в състава на държавното управление, нито с разновидностите, препоръчани в общественото пространство след съвещанието на съдружния съвет предходната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР