Вотът на недоверие е задължение на една опозиция. Ако не

...
Вотът на недоверие е задължение на една опозиция. Ако не
Коментари Харесай

Иво Христов: За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора

Вотът на съмнение е обвързване на една съпротива. Ако не внесе избор, всички ще я обвинят за какво нищо не прави. Трябва да се прави това, което би трябвало, пък да става каквото ще. Четох документа на „ Единение “ и с по-голяма част от констатациите съм склонен. Намираме се пред злополука. Разпадат се цели обществени и механически системи. Това сподели народен представител от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов по БТВ.
Със и без личността на Путин, който и да пристигна след него, той да не може да отмести Русия от курса, който е подхванала. Създава се народен върховен шовинизъм вътре в страната. За разлика от България, Русия се ръководи от вменяеми хора. Моделът в Русия реализира успехи-възстанови разпада на страната, възвърне вертикалата на властта. Путин възвърне интернационалния престиж на Русия. Хората не живеят добре.

Там постепенно и и несъмнено се надига огромно обществено неодобрение поради олигархичния модел на обществото. Това повече не може да се търпи. Има първи проблясъци на схващане, че това не може да продължи. Велика мощ има като имате софтуерно предимство. То се базира на различен вид отвесна матрица. Русия би трябвало да има нов технологически и обществен дизайн. Част от висшите държавни служители към този момент обезпечават децата си.

Путин стартира да отпушва напрежението. Бедна Русия финансира богата Америка. Този кабинет е камикадзе. Индикатор за промени са реформиране на данъчната система. Иран е основна страна в Близкия Изток. Ако бъде взривен, ще сътвори голям проблем за Китай и Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР