Вотът на доверие не е толкова важен, по-важното е да

...
Вотът на доверие не е толкова важен, по-важното е да
Коментари Харесай

Станишев разясни как БСП може да детронира ГЕРБ от управлението

Вотът на доверие не е толкоз значим, по-важното е да се оферират различни работещи решения. Хората от Перник, а и в цялата страна чакат работещи решения. Хората чакат преди всичко тази рецесия в Перник да бъде овладяна и да не бъдат допускани сходни проблеми с водата и в други градове. Освен хората желаят и да знаят по какъв начин се ръководи водният запас на страната, тъй като водата ни е национално благосъстояние. Това показа в студиото на ''Плюс-минус'' по Нова телевизия ръководителят на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ Сергей Станишев  Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия, министър-председател на.

,,Към днешна дата Българска социалистическа партия не се припознава като опция на ръководството и това е проблем. Загубихме три избора от 2017 година до през днешния ден при изискване че можеха да бъдат извоювани. Въпреки това всичко остава в ръцете на Българска социалистическа партия. 2019-а беше година на пропуснати благоприятни условия, заради което тази година е доста значима за Българска социалистическа партия и за България, тъй като следващата година предстоят два основни избора – за президент и за парламент'', разяснява Станишев.

Станишев и тази година почерпи публицистите с баница, разгласи, че няма да се кандидатира за водач на Българска социалистическа партия

,,Партията би трябвало да се концентрира върху вътрешната си консолидация, тъй като в този момент се хаби прекалено много сила във вътрешни борби. Вътрешната единодушие се задава като звук от управлението. Реално в Българска социалистическа партия няма структурирана съпротива, а има разнообразни отзиви, което би трябвало да се употребява като капацитет, а вместо това всеки с друго мнение в партията гледат да го демонизират. Следващият водач на партията би трябвало да направи по този начин, че Българска социалистическа партия да излъчва по-голямо самочувствие, да има по-ясна политика и да може да убеди обществото, че ние сме по-добри от ГЕРБ'', показа още водачът на ПЕС.

,,БСП може да победи ГЕРБ на идващите избори, само че за задачата партията би трябвало да бъде консолидирана, а не разединена. Трябва да има и вътрешна сила, тъй като сега няма никаква сила, което също е притеснително. На идващия водач не му би трябвало такава партия, тъй че към момента не е късно да бъдат взети мерки'', уточни той.

Относно избора на идващия ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев  Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия, министър-председател на акцентира, че процесът би трябвало да бъде транспарантен и в него да има конфликт на хрумвания.

,,Не ми харесва това, че Българска социалистическа партия се пробва да копира модела на ГЕРБ. Това не е добре, тъй като няма по какъв начин да бъдем опция на ГЕРБ, в случай че ги копираме, тъй като последните промени в Устава на партията слагат водача над Конгреса и Националния съвет'', добави още ръководителят на ПЕС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР