Vornado изтегля два милиона уреди за изпаряване на облекла, продадени

...
Vornado изтегля два милиона уреди за изпаряване на облекла, продадени
Коментари Харесай

Vornado изтегля 2 милиона уреди за изпаряване на дрехи, продадени в Walmart, Amazon и Bed Bath & Beyond поради сериозен риск от изгаряне

Vornado изтегля два милиона уреди за изпаряване на дрехи, продадени от търговци на дребно в цялата страна, тъй като могат да изхвърлят гореща вода, до момента в който се нагряват или употребяват, съставлява сериозна заплаха от изгаряне за хората наоколо.

Изтеглянето включва парни уреди с марка Steamfast, Vornado и Sharper Image, продавани в търговци на дребно, в това число Bed Bath & Beyond, Walmart и Amazon, съгласно известието, оповестено в четвъртък от Комисията за сигурност на потребителските артикули на Съединени американски щати.

Vornado е получил 122 сигнала за напръскване с гореща вода или изплюване от парната дюза, в това число 23 отчета за пострадвания при изгаряния, съобщи основаният в Андовър, Канзас вносител на продуктите, създадени в Китай.

www.vornado.com/recalls/hhgs.

В допълнение към почти 2 милиона параходи, продадени в Съединените щати, други към 13 000 са продадени в Канада, съгласно компанията.

През декември Vornado изтегли спомагателни 1,75 милиона пътни парн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР