Вон се завърна с 10-то най-добро време в първата тренировка

...
Вон се завърна с 10-то най-добро време в първата тренировка
Коментари Харесай

Вон се завърна с 10-то най-добро време в първата тренировка преди спускането в Кортина д‘Ампецо

Вон се завърна с 10-то най-хубаво време в първата подготовка преди спускането в Кортина д‘Ампецо
Американската скиорка Линдзи Вон даде 10-то най-хубаво време в първата подготовка преди спускането при дамите в Кортина д‘Ампецо, само че пропусна втората. Вон, която получи контузия на коляното предишния ноември, финишира на пистата за 1:38.46 сек – на 0.76 сек от най-бързата в италианския зимен курорт норвежка Ранхилд Мовинкел. Втора и трета останаха австрийката Тамара Типлер и французойката Роман Мирадоли.

Във втората подготовка най-хубаво време даде швейцарката Корин Сутер пред австрийката Корнелия Хуетер и словенката Илка Щухец. Лидерката в генералното класиране за Малката международна купа в спускането Никол Шмидхофер от Австрия бе шеста след първата подготовка и 15-та след втората. Вон, която съобщи, че ще приключи своята кариера след Лейк Луис през декември тази година, е устремена към върха на Ингемар Стенмарк от 86 победи за Световната купа.

Американката, която е на четири триумфа от върховото достижение на шведа, бе на път да се завърне предишния уикенд в Санкт Антон, само че поради неприятното време в австрийския зимен курорт надпреварите бяха отсрочени. Вместо това 34-годишната скиорка ще се завърне в в италианските Доломити, където тя има 12 победи за Световната купа – шест в спускането и шест в супергигантския слалом. Предстоят спусканията в Кортина д‘Ампецо в петък и събота, както супергигантския слалом в неделя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР