Вон се отказва след края на сезон 2018-19Линдзи Вон ще

...
Вон се отказва след края на сезон 2018-19Линдзи Вон ще
Коментари Харесай

Вон се отказва след края на сезон 2018-19

Вон се отхвърля след края на сезон 2018-19
Линдзи Вон ще приключи своята кариера в ските след края на сегашния сезон. Американката е четирикратна шампионка в Световната купа и трикратна медалистка от Олимпийски игри. Вон има 82 победи в надпревари за Световната купа – единствено на четири от рекордьорът Ингемар Стенмарк от Швеция. Въпреки това, тя е непреклонна в своето решение и съобщи, че то е дефинитивно, без значение дали върховото достижение на Стенмарк бъде усъвършенствано или не.

,,Ако подобря върха, това ще бъде една сбъдната фантазия “, съобщи тя за NBC Sports.,,Ако това не се случи, все пак аз имам зад тила си една доста сполучлива ски кариера. Все отново съм най-титулуваната женска скиорка на всички времена “.

По-рано по време на Зимната олимпиада в Пьонгчанг през февруари американката съобщи, че няма да приключи своята кариера, до момента в който не усъвършенства достижението на Стенмарк. Серия от травми в последните няколко години обаче я накараха да размишления.,,От физическа позиция просто стигнах стадий в кариерата си, в който няма смисъл да се претрупвам ненужно. Наистина имам желанието да съм дейна, когато стана по-възрастна, по тази причина би трябвало да мисля трезво и да погледна към бъдещето, а не просто да съм съсредоточена върху подобряването на върхове непременно “, показа скиорката.

Вон ще започва последния си ски сезон в Лейк Луис през декември и възнамерява да се състезава във всяко едно втурване и супер великански слалом, в опит въпреки всичко да усъвършенства върховото достижение на Стенмарк. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР