“Волята, която не се предава, постига свобода. “Украинският президент Володимир

...
“Волята, която не се предава, постига свобода. “Украинският президент Володимир
Коментари Харесай

Зеленски: Волята, която не се предава, постига свобода

“Волята, която не се предава, реализира независимост. “Украинският президент Володимир Зеленски разгласява послание към украинските жители след 600 дни на пълномащабна война, съобщи Укринформ. 

Волята, която не се предава

“Шестстотин. Волята, която не се предава, реализира независимост. Свободата, която се основава на единение, постоянно надвива. Да не губим единството. Да не разрешаваме на подозренията да подкопаят волята. Всеки ден би трябвало да вършим Украйна по-силна. Всеки ден би трябвало да унищожаваме окупатора. Всеки ден би трябвало да вършим всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че бъдещето на украинците ще принадлежи само на украинците ”, написа президентът в своя обява във обществените мрежи.

“Със сигурност ще победим ”

Зеленски благодари на всички, които се борят и работят за свободата на Украйна. Той отдаде респект на всички, които са дали живота си за запазването на нацията.

Украинските отбранителни сили са отстранили към 288 630 съветски агресори от 24 февруари 2022 година до 16 октомври 2023 година

По-рано през днешния ден Джо Байдън даде обещание да сплоти Европа, с цел да смаже Путин.

Президентът на Съединени американски щати съобщи в изявление за CBS, че желае да възстановява обстановката в Близкия изто. То желае също и да сплоти Европа, с цел да смаже съветския президент Владимир Путин. Байдън съобщи, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат, с цел да реализира тези цели.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР