Воля ще използва помещение от малко над 285 кв. метра

...
Воля ще използва помещение от малко над 285 кв. метра
Коментари Харесай

И Марешки се нанесе на „Раковски“ 134

”Воля ” ще употребява помещение от малко над 285 кв. метра на втория етаж и към 177 кв. метра - на седмия
Партията на Веселин Марешки – „ Воля “, също се нанася в постройката на ул. „ Раковски “ 134 в столицата. Решението е взето от държавното управление.

Това се случва, откакто в същата постройка се нанесе и НФСБ на Валери Симеонов. „ Воля “ ще употребява помещение от малко над 285 кв. метра на втория етаж и към 177 кв. метра – на седмия.

В претекстовете на националното заседание се показва, че пространствата са за административни потребности на централното управление на политическата партия.

Припомняме, че партията на Валери Симеонов се нанесе в постройката на 28 март 2018-а. До това се стигна след неуспеха на Съюз на демократичните сили на парламентарните избори в същата година.

Според Закона за политическите партии право на държавни пространства имат обединенията, които са получили над 1% на парламентарните избори, в случай че са се явили независимо, и над 4%, в случай че са били в коалиция.

Дълги години постройката беше централа на Съюз на демократичните сили, преди партията да загуби парламентарното си наличие.

През юни предходната година регионалният шеф на София-град – Николай Пехливанов от Политическа партия „ Атака “, изиска Съюз на демократичните сили, ДСБ, АБВ и „ Движение 21 “ да изоставен държавните здания, които употребяват за централи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР