"Воля" няма да участва в безсмислени и безрезултатни вотове на

...
"Воля" няма да участва в безсмислени и безрезултатни вотове на
Коментари Харесай

Воля няма да участва в безсмислени вотове на недоверие, обявиха от партията на Марешки

"Воля " няма да взе участие в безсмислени и безрезултатни вотове на съмнение, а по-късно ще отидем при хората, които същински се нуждаят от решения, а не от констатации. Това разгласи при започване на пленарното съвещание Кръстина Таскова от името на парламентарната група.

Депутатите на Веселин Марешки обявиха, че ще отидат при хората, с цел да чуят същинските им потребности. Поводът е апелът на президента Румен Радев от тези дни политиците, народните представители, министрите, министър председателят да запазят радиомълчание по договорката за закупуване на бойни самолети за армията. Таскова укори сътрудниците си от останалите парламентарни сили, че мълчат за договорката на прехода, която те дефинират като "най-големия обир на българите през последните 30 години ". Само от "Воля " се интересували по какъв начин ще бъдат изхарчени тези 10 милиарда лева, оповестиха от групата.

В кой миг президентът е откровен - когато декларира, че в страната е мрачно и е извънредно време да включим прожекторите, когато декларира, че бедността в обществото ражда корупция и престъпност, или когато споделя да запазим радиомълчание, питат от партията на Марешки.

От "Воля " декларират, че те няма да мълчат и ще продължат да питат кой и за какво желае да похарчи 10 милиарда лева на българския поданик. Таскова се концентрира върху декларираното и действителните дейности на Българска социалистическа партия, която се е оповестила на президентските избори за опция.

Не минаха и две години и разбрахме каква е алтернативата - получихме апел за радиомълчание. Какво ни чака, в случай че Българска социалистическа партия пристигна на власт, това ли е алтернативата - пенсии, обучение ще бъдат струпани на летище "Граф Игнатиево " под формата на желязо, показват в декларацията от "Воля ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР